23.12.08

kısa kısa

*Bulunduğum şehrin büyük bir orobüs (hı hı orobüs o.)şirketi beni gitmek istediğim şehre götüremez-miş.Nedenmiş?Oraya seferleri yokmuş.Hayır duyandan da Ardahan'a,Kars'a yada az bilindik bir ilçenin ücra bi köyüne gidiyorum sanır.Adapazarına sefer mi olmazmış be yuh!

*Kuzenimle yılbaşı planları yapmaktayız.Deliler gibi eğlencez.Vuuu=)içicek miyiz.Hayır efendim.Gayette ayık olucaz.Napıcaz peki?tabu oynicaz sabahtan akşama kadar iki tane yakışıklı herifle:) (akşamdan sabaha desem daha mı mantıklı? sanırım evet) (pozitif düşünmek lazım.eğlencez tabi)

*Kuzenim diyor ki x kişisi gelsin sen beni ve y kişisini istanbula getirsin onlarda kalalım.Diyorum ki olmaz.Neden diyor.Zaman kötü kolla .. diye bi söz vardı beni çok etkilemiştir diyorum.Saçmaladın diyor.Ben saçmalamalarımla varım diyorum.Salak diyor.cevap vermiyorum.zaman geçiyor diyor ki:"ben varken y sana bişii* yapamaz,sen varken x bana bişii*yapamaz diyor.Diyorum ki "ikisi varken,ikimizi de ...". bok! diyor.edepsiz ayol.bildiin edepsiz huh.

*Yarın bir siyasi şeysinin yönetim biriminde görevli olarak ilk toplantıma gireceğim efendim.Heyecanlı mıyım? yoo.(tanıştırm faslından tiksiniyorum fakat.ilkokulda tanıtmıştım kendimi en son)

*Kar yağıcakmış.Benim gezi planlarım var ya ondan yağıyo bu kar.Biliyorum.

*Yılbaşlarını sevmem.Bu sene güzel geçirsemde noel babayla barışsam.Güzel olurdu bence.sence?

14.12.08

ben büyüyünce fotoğrafçı olcam

bu aralar kendime yeni bir takıntı bulmanın keyfini sürmekteyim a dostlar.nerede bir fotoğraf bulsam oturup abartısız saatlerce izleyebiliyorum.
fotoğraflara merak sarınca haliyle fotoğraf makinalarına da ilgi duymaya başlıyorsun.
ben daha nikon d-80 hayallerini kurmayı bitirmiş almak için çaresizce birilerinin amerikaya gitmesini beklerken nikon boş durmamış bir de d- 90 çıkarmış.tebrik ediyorum kendilerini.
eh artık Türkiye de ucuzlar umarım şu nikon d-80.(pozitif düşünmek lazım)
neyse sizler için bir kaç fotoğraf kenara attım.buyrun izleyin.


sanatsal sanki.. mandal, ip,falan..=)

ışıkları severim :)

Zeki Kayahan Coşkun gibi guduularım ben seni.guduuuuu^^


en sevdiğim renkler birarada yahu (:



hayalimi çalmışlar!" yemin ediyorum benim aklıma gelmişti."



sigara paket resmi yapasım var.satışlar 3 katı yükselmezse =) fakat burun delikleri çok açılmış ıh daha iyisi olabilirdi artis.


.
bu aralar yumurtacıkların üstüne ifadeler çizip,fatoğraflarını çekmek moda oldu.Yumurta fotoğraflarını beğenirken,kendimi sürü psikolojisi içinde bulan çaresiz bedevi gibi hissetmiyor değilim hani..Ama bu gerçekten şahane.


şimdilik bu kadar.

devamı gelir.

6.12.08

coldplay||

everything I know is wrong,everything I do just comes undone, and everything is torn apart, oh and it's the hardest part.